keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Puutarhapalvelu Tampere toimii niin alavilla kuin rinnetonteilla oli sitten hallanvaaraa tai ei. Toki aurinkoinen päivä on mukavampi päivä tehdä puutarhahommia

Nyt on ilo riemun aika. On saapunut syys ja lehdet puiden jälleen täyttää maan. Niistä oiva ravinne uuteen kasvuun. Älkää hukatko kasvun aineksia. Hyödyntäkää kuolleet lehdet, kuten vuokratyö-, talonmies- ja puutarhapalveluitakin estottomasti



Ohessa eräs ongelmainen savinen rinne. Onko teillä vastaavasta päässyt muutamat "perkeleet"?

Puutarhapalvelu Tampere auttaa monessa asiassa

Valuuko pihanne tai ns. savinen pihanne?
Puutarhapalvelu Tampere auttaa monessa asiassa Ottakaa yhteyttä pihanne valumisen estämiseksi perinteiseen lankku- ja vaajametodein savea ja istutuksia hyödyntäen 
Toimissamme käytämme tarvittaessa yhteisverkostomme apua mikäli omat taidot, kalusto tai aika ei riitä tai sovi.
Hommia voidaan tehdä joko talkoilla tai maksua vastaan ;) mutta tässä vaiheessa elämää hommat otetaan vastaan käteismaksua vastaan. 

Kuitin saatte sähköpostitse, niin voi tarvittaessa korjata mahdolliset kirjausvirheet joutuisasti. Muistakaa hyödyntää kotitalousvähennystänne!

Puutarhapalvelu ja talonmiespalvelu Tampere toimii niin alavilla, kuin rinnetonteilla oli sitten hallanvaaraa tai ei. Toki aurinkoinen päivä on mukavampi päivä tehdä puutarhahommia, kuin liukas ja sateinen piha.
----------------


Puutarhapalveluamme esittelevä videosivusto: http://www.youtube.com/user/Puutarhapalvelua

E-mail: puutarhapalvelua@gmail.com 
- Puhelin ja tekstari: 044-3380291

Esim tämä blogisivusto mallikappale valokuvaus- ja videopalvelustamme: http://tyotarjouksia.blogspot.com mitä kautta tarjoamme valokuvaus-, video- ja nettimarkkinointia milloin mihinkin hintaan. Tee sinäkin tarjouspyyntö video- ja blogisivuista tarpeisiisi? Yhteystiedot yllä.

Näitä yllämainittuja sekä muita laskutamme tarvittaessa suoraan tilin kautta, jos saamme isomman sopimuksen luottotiedot ok tahon kanssa.
-----------------------------------------------------------------------

http://puutarhapalvelu.blogspot.com/

---------------------------